top of page
fekvő_képpel55556.png

Public Relations

Amennyiben érdekli, úgy itt található Spilák Gergely - a SPILGERY Talk és a SPILGERY selfbrend megalkotója - néhány hivatalos megjelenése.

Frisshírek podcast/ 2024

Vajon a férfiasság tényleg elveszíthető? Igaz-e az az állítás, mely szerint a macsó férfiak boldogtalanabban élnek és hamarabb halnak, mint azok a társaik, akik fütyülnek az elvárásokra? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ Spilák Gergely tanár, bloggerrel.

Válaszok az Életre podcast/ 2023

Spilák Gergely - A divatmárka, a pénzügy és a pozitív gondolkodás szentháromságában (1-2. rész - 2023.03.10)

Spilák Gergely, azaz Spilgery. A tanári végzettségű, kreatív és inspiráló személyiség, az üzleti élet szereplője, író és blogger, és a SPILGERY brend megalkotója. Egész életében mindig is a magába vetett óriási hite, a jó szíve és az emberek iránti szeretete vezérelte. Mindig is a belső vágyai szerint élt, és valamiért mindig tudta, hogy egész életében csak is olyan dolgokkal akar majd foglalkozni, amelyek valóban boldoggá teszik. És mivel soha nem bírta a kötöttségeket, ezért a célja mindig az volt, hogy ne egy „átlagos” életet élhessen, hanem egy olyan „kötetlen életet”, amiben mindig a lehető legboldogabb lehet.

Életmódi magazin/ 2022

Élet&Stílus magazin, Business corner / 2022
 

Life&Style / 2022

Spilgery interview in Life and Style magazin, 2022 spring
fekvő_kép és háttér nélkül.png
spilgery_talk_feher_hatternelkul.png
sarok_bal.png
bottom of page