top of page
fekvő_képpel55556.png

Bercode - előnyök a rajongóknak

Legyél a SPILGERY Talk hűséges- és lelkes rajongója! Vásárolj magadnak olyan Spilgery rajongói tárgyat, amellyel további kedvezményeket kaphatsz:

Szerezz be magadnak olyan Spilgery rajongói bögrét vagy pólót, amellyel akár ezer kereskedőnél és szolgáltatónál azonnali kedvezményeket kaphatsz:

 

www.virtualmerch.com/spilgery

 

Amennyiben szeretnéd, hogy kedvenc műsorodtól ne csak tartalmakat, hanem vásárlói előnyöket kapj, úgy szerezd be mielőbb egy SPILGERY Talk mörcsöt - akár ingyen is. Basic vonalkód választása esetén fizetned csak akkor kell, ha a bögrét kerámia vagy a pólót textil alapon is kéred.

 

Ha a termékeket valamelyik prémium bercode-dal kéred, úgy több helyen több kedvezményhez juthatsz (a termékek alatt a részletekben megtekintheted az elfogadóhelyeket), valamint - akár heti/havi pár ezer forinttal is - segítheted a további tartalmak készítését is.

 

Amennyiben érdekel, hogy a virtuális bögrédről hogyan tudnál úgy fotót készíteni, mint ha az asztalodon lenne (AR - kiterjesztett valóság), úgy nézd meg ezt a kétrövid videót.

A következő keresőbe pedig megnézheted a jelenlegi Bercode elfogadóhelyeket:

fekvő_kép és háttér nélkül.png
spilgery_talk_feher_hatternelkul.png
sarok_bal.png
bottom of page