top of page
youtube csatorna kép_1_bl2.jpg
Spilgery_index_Lia_03_Már nem karrierista, hanem szerető édesanya_négyzet.jpg

#5 - Kustánczi Lia

Korábbi sikeres dj, playmate, vállalkozó és jelenleg édesanya

Iskolái:

kéttannyelvű idegenforgalmi iskola Szombathely, majd közgazdász végzettséget szerzett

Kedvenc helye:

Szigliget

Élete küldetése:

A korábbi karrierét félretéve jelenleg boldog édesanya, és új üzleti inspirációján is dolgozik.

Születési dátum:

1983. 12. 13.

„ Akinek már nem a karrier fontos, hanem szerető családanya lett…” - beszélgetés Kustánczi Liával

A SPILGERY Talk podcast sorozatban arra törekszem, hogy inspiráló embereket és történeteket mutassak be nektek. Ebben az epizódban a vendégem az a Kustánczi Lia, aki korábban sikeres DJ karriert futott be és lett ezzel Magyarország egyik legismertebb női előaója, és akiről a legtöbben DJ Lia néven már biztosan hallottatok.

 

Nos Lia a hosszú és sikeres karriert, az éjszaki életet és az ezzel járó állandó pörgést és rengeteg utazást egy teljesen más fajta életre cserélte. Legnagyobb örömére édesanya lett, és egy csodálatos kisfiút hozott a világra, aki a Benett nevet kapta. Lia élete gyökeresen megváltozott, és így nem is kérdés, hogy vele többek között az anyaság rejtelmeiről beszélgettünk.

 

Szó esett arról, hogy mennyire változtatja meg egy karrierista életszemléletű nő addigi életét az anyaság és az ezzel kapcsolatos teljesen új élethelyzet és ez a más fajta felelősség, és hogyan lehet összeegyeztetni az addigi karriert és a kismamaságot, és milyen beleadni mindent, a maximumot hozni, akár feladni önmagadat a gyermeked boldogságáért.

 

Aztán érintettünk egy kis üzleti részt is, amelyben Lia elárulta, hogy az anyaság ellenére is van egy újabb üzleti motivációja is, és nagy vonalakban felfedte azt a tervét és álmát, amelynek inspirációját épp Benett érkezésével kapta, és jelenleg is újabb terveket szövöget kedvesével, akivel egy olyan projekt megvalósításán is fáradoznak: Ez egy speciális vállalkozás lesz kismamák, várandós mamák és babák részére.

 

Jó szórakozást kívánok, és amennyiben a Liával való beszélgetés elnyerte a tetszésedet, úgy iratkozz fel a YouTube csatornánkra, és hívjál meg másokat is, mert minden második szerdán újabb és újabb érdekes vendégekkel beszélgetek! Ezen kívül fedezd fel a Spilgery Talk-ot a kedvenc platformjaidon, hallgasd a Spotify-on és élvezd ezeket az értékes és inspiráló beszélgetéseket, amelyekből mindig új dolgokat hallhatsz és tanulhatsz!

#spilgerytalk #KustáncziLia #djlia #spilgery #spilakgergely #inspiráció #anyaság #boldogság #terhesség #gyermek #gyermekáldás #család #karrier #család #egészség

bottom of page