top of page
youtube csatorna kép_1_bl2.jpg
Spilgery_index_09_Neaden_négyzet.jpg

#8 - Simon Norbert "Naeden"

A számitástechnika és az IT terület sokoldalú és kreatív szakembere, etikus hekker

Iskolái:

Több fajta számitástechnikai végzettég és persze a rengeteg rutin és gyakorlat!

Nemzetközi tapasztalat

Egy ideig Írországban is élt, így jó nemzetközi kapcsolatai is vannak.

Élete küldetése:

Norbi mára jónevű tanácsadóvá nőtte ki magát az informatika terén, cégeknek és magánszemélyeknek biztosítja a zökkenőmentes online jelenlétet. Sok éves tapasztalatának köszönhetően rengeteg dologhoz ért: social média, programozás, hardverek, kibervédelem, közösség építés . Számára semmi sem jelenthet kihívást. Szakterületének köszönhetően jól ismeri az internetes csalások, átverések alattomos jelenségét, és nem fél beszélni ezekről a lebilincselően aktuális témákról. 

"Naeden" aki Robin Hood-hoz hasonlóan visszaszerzi azt, ami a miénk – beszélgetés Simon Norberttel

A #8 vendégem Simon Norbert művésznevén "Naeden" mindig előrébb akar jutni. A talpraesett szakemberrel beszélgetünk életről, kihívásokról, változásról és megtárgyaljuk az informatika által nyújtott lehetőségeket, veszélyeket. A diskurzus során rengeteg érdekes információ derül ki a mára már mindenki által napi szinten használt Internetről.

Norbi mára jónevű tanácsadóvá nőtte ki magát az informatika terén, cégeknek és magánszemélyeknek biztosítja a zökkenőmentes online jelenlétet. Sok éves tapasztalatának köszönhetően rengeteg dologhoz ért: social média, programozás, hardverek, kibervédelem, közösség építés. Számára semmi sem jelenthet kihívást. Szakterületének köszönhetően jól ismeri az internetes csalások, átverések alattomos jelenségét, és nem fél beszélni ezekről a lebilincselően aktuális témákról. 

 

Ha kíváncsi vagy a Norbival készített, értékes információkkal és hasznos tippekkel is teli beszélgetésre, akkor mindenképp hallgasd meg ezt az igazán jó hangulatú podcastet, és amennyiben tetszik, úgy nyugodtan invitálj meg másokat is a SPILGERY Talk YouTube csatornájára és egyéb más felületeire!

"Neaden" Social Media elérhetőségei:
https://risetechplus.com/

https://www.facebook.com/Naeden233/
https://www.facebook.com/RiseTechDunaharaszti

https://www.tiktok.com/@mr_haraszti

#beszélgetés #IT #informatika #hack #web #tech #life #élet #életmód #életcél #technologia #internet #internetstabil 

#podcast #dogsoftiktok #fözés #tudomány #mrharaszti #naeden #naedentech #risetechplus
#spilgery #spilgerytalk #spilakgergely

bottom of page