top of page
youtube csatorna kép_1_bl2.jpg
Spilgery_index_Nina_02_direkt szórja a pénzt_négyzet.jpg

#4 - Nina Heels

Pszichológus, zeneszerző, zenetanár, üzletasszony és az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja.

Iskolái:

Több diplomát is szerzett, többek között pszichológus végzettséget is.

Kedvenc együttese:

Incubus, Guns 'N' Roses

Élete küldetése:

Manapság a zenei karrierje és a tanítás mellett life coach-ként , életvezetési tanácsadóként dolgozik. Saját brendje a "Tanulj Nellivel", avagy, hogy változtasd meg a gondolkodásod és megváltozik az életed!

Érdekesség:

- 2016-ban a BSIde nevű internetes zenei portál a Legstílusosabb női előadónak választotta.

,,Hamarabb csináltam erotikus filmet, minthogy megnéztem volna egyet” – beszélgetés Nina Heels-zel

A #4 vendégem Nina Heels, egy ma is aktív felnőttfilmes színésznő, akivel megtárgyaljuk, miért is választja valaki a pornóipart. Nina egy igazán lenyűgöző személyiség, akivel belemegyünk a szakma mélységeibe, feltárjuk a pornózás előnyeit és árnyoldalait. A színésznővel lelki szempontból is megvizsgáljuk, milyen hatással lehet a pornó párkapcsolatainkra, önmagunkra és a társadalomra, illetve végig vesszük hogyan is néz ki egy erotikus filmszínésznő karrierútja.

Nina Heels nagyon fiatalon kezdte el a korhatáros filmezést. Azóta bejárta a világ számos országát, és rutinos színésznőként szinte dívaként szerepel a képernyőn. Fiatal kora ellenére bölcsen nyilatkozik a témáról, magabiztosan számol be pozitív és negatív élményeiről.

Ha érdekelnek a felnőttfilmes életmód kulisszatitkai és jobban megismernéd Ninát, ne hagyd ki ezt az epizódot

#Spilgery #Spilák Gergely #Spilgerytalk #podcast #beszélgetés #pornószínésznő #felnőttfilm #karrier #külföld #erotika #szex #pornó #szexualitás #párkapcsolat #színésznő #utazás #megélhetés #munka #Nina Heels

bottom of page