top of page
youtube csatorna kép_1_bl2.jpg
Spilgery_index_Nelli_02_direkt szórja a pénzt_négyzet.jpg

#3 - Nagyváradi Nelli

Pszichológus, zeneszerző, zenetanár, üzletasszony és az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja.

Iskolái:

Több diplomát is szerzett, többek között pszichológus végzettséget is.

Kedvenc együttese:

Incubus, Guns 'N' Roses

Élete küldetése:

Manapság a zenei karrierje és a tanítás mellett life coach-ként , életvezetési tanácsadóként dolgozik. Saját brendje a "Tanulj Nellivel", avagy, hogy változtasd meg a gondolkodásod és megváltozik az életed!

Érdekesség:

- 2016-ban a BSIde nevű internetes zenei portál a Legstílusosabb női előadónak választotta.

„Annak kell örülnünk, ami van” – beszélgetés Nagyváradi Nellivel

A #3 vendégem Nagyváradi Nelli, akivel a háláról, az önmegvalósításról és a pozitív életszemléletről, mint a siker egyik zálogjáról beszélgettünk. Nelli rendkívül sokoldalú, gyakorlatilag annyi fajta titulussal rendelkezik, hogy külön mindegyik megérne egy önálló beszélgetést, de próbáltuk összefoglalni azokat a dolgokat, amelyek Nelli életét azzá tették ami...

Édesapjának elvesztésekor Nelli tudatosabban elkezdett foglalkozni az önfejlesztéssel, talán ennek is köszönhető, hogy pszichológus végzettséget is szerzett, de mellette több területen is sikeres lett, többek között zeneszerző, zenetanár, üzletasszony és a NOA ének stúdió megalapítója, de sok éven keresztül az Éjjel-nappal Budapest egyik sztárja is volt.

 

Jó szívvel ajánlom neked ezt a podcastet, ha kíváncsi vagy, milyen életszemlélet és gondolkodásmód áll ennek a rendkívül kedves és ambíciózus üzletasszony sikerei mögött!

#Spilgery #Spilák Gergely #Spilgerytalk #podcast #beszélgetés #siker #életszemlélet #pozitív hozzáállás #hála, #lifecoaching #önmegvalósítás #NagyváradiNelli #Tanuljnellivel

bottom of page