top of page
youtube csatorna kép_1_bl2.jpg
Spilgery_index_Csilla_03_aki hivatalosan is grimaszol_négyzet.jpg

#6 - Czibere Csilla

arcjóga tréner, szépség restaurátor és szépség mentor

Élt többek között

Spanyolországban, Svájcban, Ausztriában

Szakmai tevékenységek összegezve:

Arcjóga tréningek, szépségmentorálás, kozmetikai kezelések, masszázsok

Chill & Young Beauty

Születési dátum:

1981.04.27

A természetes szépségmegőrzés titkai – beszélgetés Czibere Csillával

A SPILGERY Talk podcast sorozatban arra törekszem, hogy inspiráló embereket és történeteket mutassak be nektek. Ebben az epizódban a vendégem Czibere Csilla, akivel a természetes szépségápolásról, az egészséges öregedésről és a külföldön élés kihívásairól beszélgettünk.

 

A mai világban nehéz megtalálni az egyensúlyt az önmagunkra figyelés és a munka között, így sokszor nem jut kellő energia a testre és a lélekre. Az arcjóga segít fiatalnak tartani a bőrt és hatékony megoldás a stressz kezelésére is.

Czibere Csilla arcjóga tréner, szépség restaurátor és szépség mentor. Külföldi szárnypróbálgatásai után Magyarországon telepedett le, ahol kitanulta az arcszobrászat mesterségét, és mára sok nőnek, férfinak segít megőrizni fiatalos szépségét különleges praktikáinak átadásával.

Hallgasd meg a podcastet, ha kíváncsi vagy, hogyan őrizhető meg a szépség plasztikai beavatkozások nélkül, illetve ha érdekel hogyan vezet egy csodálatos nő kalandos útja Európa különböző országain keresztül újra Magyarországra!

#spilgery #podcast #inspiráció #karrier #beszélgetés

#szépségápolás #plasztika #fejlődés #önbizalom #CzibereCsilla #SpilákGergely #talk  #egyensúly

bottom of page