top of page
youtube csatorna kép_1_bl2.jpg
Spilgery_index_Bernát Józsi_négyzet.jpg

#7 - Bernát József

Masszőr, de ennél még sokkal több is

Iskolái:

Masszőr végzettséget szerzett

Nemzetközi tapasztalat

Sokáig élt Izraelben, és az ott eltöltött élet során nagyon sok tapasztalatot szerzett...

Élete küldetése:

Józsi mellesleg zöldségárusból lett masszőr, és már több mint 40 éve van a pályán. Józsi különleges karakter, aki csillogó szemekkel beszél többek között a motivációiról és az Izraelben töltött éveiről is.

Érdekesség:

Aktív évei alatt számos érdekes vendéggel találkozott, egyszer még Michael Jackson-t is majdnem megmasszírozhatta, de aztán mégsem jött össze. 

,,Józsi, aki masszőr, de ennél még sokkal több” – beszélgetés Bernát Józseffel

A #7 vendégem az a Bernát József, aki alapvetően masszőr, de ennél még sokkal több - egy sokoldalú ember, akivel igazán felüdítő volt ez a beszélgetés egy sokak számára eddig még ismeretlen masszőr izgalmas életútjáról. Mellesleg Józsi A a SPILGERY Talk podcast sorozat első férfi vendége is, aki elmeséli eddigi kalandos életét, amelyben nektek is majd nyilvánvaló lesz, hogy ez a Józsi nem csak számomra egy rendkívül kedves és szórakoztató ember.

 

Józsi mellesleg zöldségárusból lett masszőr, és már több mint 40 éve van a pályán. Aktív évei alatt számos érdekes vendéggel találkozott, egyszer még Michael Jackson-t is majdnem megmasszírozhatta, de aztán mégsem jött össze. Józsi különleges karakter, aki csillogó szemekkel beszél többek között a motivációiról és az Izraelben töltött éveiről is.

 

Ha kiváncsi vagy Józsi országokon átívelő, izgalmas történeteire az életről, szakmáról, emberekről, akkor mindenképp hallgasd meg ezt az igazán jó hangulatú podcastet, és amennyiben tetszik, úgy nyugodtan invitálj meg másokat is a SPILGERY Talk YouTube csatornájára és egyéb más felületeire!

#Spilák Gergely #Spilgerytalk #podcast #beszélgetés #karrier #élet #masszőr #masszázs #jókedv #balansz #izrael #elet #külföld #wellness #önbizalom 

#spotify #youtube #youtubeshorts #podcastclips #beszelgetes #vallalkozas #health #utazás #megélhetés #munka 

bottom of page